Dyyni: Osa kaksi saapuu Maxille 21.5.

15 toukokuuta 2024 - Viimeksi päivitetty 13 kesäkuuta 2024

Timothée Chalamet'n ja Zendayan tähdittämä Dyyni: Osa kaksi jatkaa eeppisen elokuvasarjan ensimmäisen osan tarinaa. Huippusuosion saavuttanut elokuva saapuu katsottavaksi Maxille uuden suoratoistopalvelun lanseerauspäivänä, 21.5. tiistaina.

Valkokankailla vastikään nähty seikkailu jatkaa sovitusta Frank Herbertin Dyyni-menestysromaanista. Tarinaa tähdittävät uudet näyttelijät ja ensimmäisestä osasta tutut kasvot: rooleissa nähdään muun muassa Oscar-ehdokas Timothée Chalamet, Emmy-palkittu Zendaya, Rebecca Ferguson, Oscar-ehdokkaat Josh Brolin, Austin Butler ja Florence Pugh, Dave Bautista, Oscar-voittaja Christopher Walken, Léa Seydoux, Souheila Yacoub sekä Stellan Skarsgård, Oscar-ehdokas Charlotte Rampling ja Oscar-palkittu Javier Bardem.

Dyyni: Osa kaksi seuraa Paul Atreidesin (Chalamet) myyttistä matkaa hänen liittoutuessaan Chanin (Zendaya) ja fremenien kanssa kostoretkellä perheensä tuhonneita salaliittolaisia vastaan. Kohdatessaan valinnan elämänsä rakkauden ja tunnetun universumin kohtalon välillä hän ponnistelee estääkseen hirvittävän tulevaisuuden, jonka vain hän voi nähdä ennalta.

Warner Bros. Picturesin ja Legendary Picturesin Dyyni: Osa kaksi on odotettu jatko-osa vuoden 2021 kuusi Oscaria voittaneelle Dyyni-elokuvalle. Palkitun elokuvantekijä Denis Villeneuven ohjaama ja yhdessä Jon Spaihtsin kanssa käsikirjoittama elokuva pohjautuu Frank Herbertin maineikkaaseen Dyyni-nimiseen romaaniin. Elokuvan ovat tuottaneet Mary Parent, Cale Boyter, Villeneuve, Tanya Lapointe ja Patrick McCormick, ja sen vastaavina tuottajina toimivat Joshua Grode, Jon Spaihts, Thomas Tull, Herbert W. Gains, Brian Herbert, Byron Merritt, Kim Herbert, Richard P. Rubinstein ja John Harrison.

 

Dyyni: Osa kaksi on katsottavissa 21.5. alkaen Maxilla.

Elokuvan suomeksi tekstitetty traileri on katsottavissa täällä.

Yhteyshenkilöt

Pauliina Harno

PR Manager, Warner Bros. Discovery / HBO Max Finland


Tuoreimmat uutiset