Skip to main content

Harri Heliövaaran Wimbledon-finaali suorana lähetyksenä vapaasti katsottavalla TV5:llä lauantaina

12 heinäkuuta 2024 - Viimeksi päivitetty 17 heinäkuuta 2024

Tulevana lauantaina TV5-kanavalla sekä suoratoistopalvelu Maxilla nähdään historiallinen jännitysnäytelmä noin kello 18 alkaen.

Suomen tennistähti Harri Heliövaara eteni torstai-iltana ensimmäisenä suomalaisena Wimbledonin tennisturnauksen miesten nelinpelin finaaliin. Warner Bros. Discovery esittää Heliövaaran ja hänen brittiparinsa Henry Pattenin historiallisen finaaliottelun lauantaina suorana lähetyksenä vapaasti katsottavalla TV5-kanavalla sekä suoratoistopalvelu Maxilla.

Heliövaara ja Patten kohtaavat loppuottelussa australialaiset Max Purcellin ja Jordan Thompsonin, joista Purcell on ollut voittamassa Wimbledonin nelinpeliä kerran aikaisemmin. Heliövaara jahtaa uransa toista Grand Slam -titteliä napattuaan sekanelinpelin voiton Australian avoimissa viime vuonna. Ainoa suomalainen Wimbledon-voittaja tähän mennessä on Henri Kontinen sekanelinpelissä. 

Miesten nelinpeli pelataan Wimbledonissa naisten kaksinpelin finaalin jälkeen. Lähetys naisten loppuottelusta alkaa kello 16 ja jatkuu sen jälkeen noin klo 18 miesten nelinpelillä. Otteluita selostaa maan johtava tennisääni Arne Six asiantuntijanaan kaikkien aikojen menestyneinen suomalainen kaksinpelaaja Jarkko Nieminen. Sama kaksikko on kopissa myös sunnuntaina, jolloin kello 16 alkaen seurataan Wimbledonin miesten kaksinpelin loppuottelua niin ikään TV5:llä ja Max -suoratoistopalvelussa.

Wimbledonin tennisturnaus TV5 ja Max-suoratoistopalvelu:

La 13.7. klo 16, naisten loppuottelu
La 13.7. noin klo 18, miesten nelinpelin loppuottelu
Su 14.7. klo 16, miesten loppuottelu

Warner Bros. Discovery on globaali media- ja viihdeyhtiö, jonka kanaviin Suomessa kuuluvat vapaasti katsottavat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC ja suoratoistopalvelu Max. Yhtiöllä on lisäksi Suomessa maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja 2.

Yhteyshenkilöt

Jenni Kokkonen

Communications & PR Manager, Warner Bros. Discovery