Hexagon Cup, Eurosport ja discovery+ lähetyssopimukseen Euroopassa ja Aasiassa

15 joulukuuta 2023 - Viimeksi päivitetty 8 helmikuuta 2024

Uusi, helmikuussa 2024 käytävä padelturnaus Hexagon Cup on julkistanut tuoreen kumppanuuden, jonka myötä ottelut lähetetään Eurosportin kanavilla sekä suoratoistossa Eurosport-sovelluksen ja discovery+-palvelun kautta.*

Lontoo 15. joulukuuta

Merkittävän sopimuksen myötä Hexagon Cup tavoittaa 160 miljoonaa ihmistä 64 markkina-alueella Euroopassa ja Aasiassa. Tapahtuma tuo innovatiivisen ja nopeatempoisen padelin laajalle yleisölle ja vahvistaa Hexagon Cupin asemaa tärkeänä mailaurheilutapahtumana.

”Olemme erittäin innoissamme kumppanuudesta Warner Bros. Discoveryn kanssa. Yhteistyö on merkittävä virstanpylväs Hexagon Cupille ja padelille kokonaisuudessaan. Warner Bros. Discoveryn laaja tavoittavuus ja sitoutuminen korkealaatuisen urheilusisällön tuottamiseen tarjoaa sekä faneille että uudelle yleisölle upean mahdollisuuden seurata rakastamaamme lajia”, sanoo Simon Freer, Hexagon Cupin puheenjohtaja.

Uuden sopimuksen ansiosta padel-fanit voivat seurata suoratoistona lohkovaiheen ottelut ja finaalit eri puolilla Eurooppaa (pois lukien Espanja) sekä miesten ja naisten finaalien lineaarilähetykset viiveellä Eurosport 1:n ja Eurosport Asian kautta. Turnauksen jälkeen esitetään myös turnauskatsausohjelma.

”Meillä on vahva kokemus kasvavista urheilulajeista ja niiden tuomisesta uusille yleisöille. Tarjoamme katsojillemme monipuolisinta ja paikallisesti laadukkainta liveurheilua, ja olemme iloisia voidessamme laajentaa kattausta entisestään faneille kaikkialla Euroopassa ja Aasiassa lisäämällä portfolioomme yhden maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista”, sanoo Trojan Paillot, Warner Bros. Discovery Euroopan urheiluoikeuksien hankinta- ja jakelujohtaja.

*discovery+-palvelu välittää turnauksen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Saksassa, Italiassa, Itävallassa ja Alankomaissa.

Yhteyshenkilöt

Jenni Kokkonen

Communications & PR Manager, Warner Bros. Discovery