Hittireality Ex on the Beach Suomi tekee näyttävän paluun uudessa Max-suoratoistopalvelussa

29 huhtikuuta 2024 - Viimeksi päivitetty 13 kesäkuuta 2024

Välimeren hulppein huvila täyttyy VIP-vierailla, kun bikinirealityn kirkkain suosikki Ex on the Beach Suomi tulee jälleen!

Hittireality Ex on the Beach Suomi on koukuttanut fanit ja puhututtanut vauhdikkailla käänteillään jo useiden kausien sekä spinoff-versioiden voimin. Nyt alkuperäinen versio tekee näyttävän paluun uudessa Max-suoratoistopalvelussa Maxin lanseerauspäivänä 21.5.

Yleisö on toivonut all stars -versiota jo pitkään, ja nyt sitä on luvassa: sarjan viidettä tuotantokautta tähdittävät aiempien kausien rakastetuimmat hahmot! Alkuasetelmassa yhdeksän sinkkua matkustaa luksuslomalle Välimeren lämpöön Kreetalle. Tukikohtana toimii hulppein huvila, mitä sarjan historiassa on koskaan nähty.

Vauhdikkaat yllätystreffit, hullunkuriset teemajuhlat ja kiireetön lekottelu altaalla luovat täydelliset raamit leppoisalle lomailulle ja hillittömälle hauskanpidolle. Kolikolla on kuitenkin jälleen kääntöpuolensa. Parhainkin lomapäivä voi muuttua hetkessä painajaiseksi, kun aallokko alkaa paiskoa rantaan entisiä heiloja. Osalla existä on jotain hampaankolossa, osaa janottaa vanha suola. Kuka tahansa voi joutua tilille menneisyydestään.

Parin viikon ikimuistoisella lomamatkalla on luvassa tunteita laidasta laitaan. Loman lopuksi on tuttuun tapaan tilinpäätöksen aika. Voiko lomaromansseilla olla tulevaisuutta? Ja onnistuivatko entiset heilat sekoittamaan pakan pahemman kerran?

Sarjan Warner Bros. Discoverylle on tuottanut Endemol Shine Finland.

Ex on the Beach Suomi VIP
Max kaksi jaksoa viikossa 21.5. alkaen
Uusinnat Frii perjantaisin

 

PÄÄHENKILÖT

ROOSA KOLARI, 20, Jyväskylä

Roosa kietoi katsojat pauloihinsa kolmannella EOTB-kaudella, eikä ihme, sillä hän on avoin, hauska sekä verbaalisesti erittäin lahjakas nuori nainen. Vaikka vauhdikas vaaleaverikkö ei ota itseään eikä elämää liian vakavasti, haaveilee hän tosirakkaudesta ja pysyvästä parisuhteesta. Vientiä Roosalla on reissuillaan totisesti ollut, mutta suuria tunteita ei useista tarjokkaista huolimatta ole syntynyt. Nähtäväksi jää, saako joku tällä reissulla bilekuningattaren kesytettyä. Roosalle uskoutuvat niin naiset kuin miehetkin. Luontainen uteliaisuus saa hänet sotkeutumaan usein toisten asioihin, vaikkei ihan aina ehkä pitäisi. Toisaalta Roosa saattaa myös joskus vedellä erinäisistä naruista saadakseen tilanteet eskaloitumaan – ihan vain viihdyttääkseen itseään.

Aiemmat kaudet: EOTB3, EATC2

ELLA LUSTBERG, 20, Helsinki

Ella olisi valmis asettumaan aloilleen: haaveissa siintää rivitalon pätkä ja ulkomaan reissut unelmien miehen kanssa. Ella ei pelkää kilpailla muiden naisten kanssa haluamansa miehen huomiosta, vaan suorastaan nauttii haasteista. Voittava strategia on olla oma flirttaileva ja hivenen piikittelevä itsensä. Pieni ja pippurinen Ella ei jää kenenkään jalkoihin, mutta tuntiessaan olonsa luottavaiseksi ihmisen lähellä on hän äärimmäisen hauskaa ja hurmaavaa seuraa. Ella kiinnostuu tyypillisesti hiljaisista ja salaperäisistä miehistä. Ulkoisesti hänen silmäänsä miellyttävät pituus ja tatuoinnit. Turn off miehessä on rahoilla tai autolla fleksaaminen sekä puutteellinen perushygienia.

Aiemmat kaudet: EOTB4

JENNI ISOKOSKI, 23, Vantaa

Alun perin Kuusamosta kotoisin oleva Jenni tunnettiin EOTB2-kaudella aurinkoisena ja kuplivana bilettäjänä. Sittemmin Jenni on jättänyt päämäärättömän säätämisen ja fuckboyt taakseen ja hakee tätä nykyä parisuhdetta vakavissaan. Myös hänen tyylinsä on muuttunut irtoripsistä ja hiuslisäkkeistä kohti luonnollisempaa suuntaa. Jenni on innostunut viime aikoina matkustelusta ja viettää useita kuukausia vuodessa Meksikon auringon alla. Reissailun myötä hän on todennut, että ulkomaalaiset miehet täyttävät hänen kriteerinsä suomalaismiehiä paremmin, sillä ulkomailla näytetään tunteet avoimemmin. Vaaleaverikkönä hän erottuu latinomaassa katukuvasta ja kerää kehuja tuntemattomiltakin vaaleanvihreistä silmistään. 

Aiemmat kaudet: EOTB2, EATC1

LAURA RUOKAMO, 22, Helsinki

Laura on alun perin myös Kuusamon tyttöjä. Näyttävän ulkomuodon lisäksi hänestä löytyy sähäkkää asennetta. Laura hurmasi EOTB:n kolmannella kaudella Thorin, ja lempi leiskui ensi hetkistä lähtien. Välillä sukellettiin myös syviin vesiin, ja monen katsojan mieleen onkin painunut hetki, kun Thor yritti saada hyväksynnän syrjähypähtelylleen ehdottamalla suhdemuodon avaamista kolmenkeskiseksi. Tätä nykyä Laura nauttii täysillä sinkkuelämästään ja vapaudestaan ja aikoo heittäytyä uuteen reissuun täysillä. Enää hän ei huoli miehiä, jotka tietävät vain sydänsuruja. Miesten lisäksi Laura on huomannut viehättyvänsä myös naisista, mutta neitokaisten suhteen deittailuhistoria ei ole vielä kovin pitkä.

Aiemmat kaudet: EOTB3, EATC2

JOONAS PUISTO, 24, Rusko

Atleettinen Joonas on monille tuttu edelliseltä EOTB-kaudelta. Reissu osoittautui varsinaiseksi rakkauden lomaksi, sillä Joonas palasi kotiin kaunotar nimeltä Veera kainalossa. Suomeen palattua suhde kuitenkin päättyi, eivätkä heidän välinsä ole tiettävästi kovin hyvät. Tummien ja tulisten naisten sijaan Joonas aikoo vastedes keskittyä söpöihin blondeihin. Joonaksen arki on tavallisesti niin kiireistä, että naisen on oltava todella erityinen ansaitakseen tilaa hänen kalenterissaan. Hän ei yleensä tee aloitteita vaan luottaa ulkonäköönsä ja flirttiin olemukseensa. Deittisovelluksia tai iskurepliikkejä hän ei harrasta, sillä sen enempiä vippaskonsteja naisen saamiseen hän ei koe tarvitsevansa kuin “moi mä oon Joonas”.

Aiemmat kaudet: EOTB4

NORI LATIFI, 27, Espoo

Nori on ensimmäiseltä EOTB-kaudelta tuttu komistus, mutta ihka ensimmäisen televisioesiintymisensä hän on tehnyt aikoinaan Temptation Island -sinkkuna. Tummapiirteinen, itsevarma ja sanavalmis mies ei jää naisilta huomaamatta. Nori on seurallinen kaveri, mutta siitä huolimatta hän ei ihastu helposti, ja kriteerit vakituiselle kumppanille ovat tarkat. Tulevan vaimon tulee olla luonnollisen kaunis, hillitty ja naisellinen, mutta kaikista tärkeämpänä Nori pitää sitä, että arvot ja kemiat kohtaavat. Tällaista naista ei reissuista toistaiseksi ole löytynyt, mutta jospa tällä kertaa joku veisi mieheltä jalat alta.

Aiemmat kaudet: EOTB1, EATC1

ARTTU NIKUNLASSI, 27, Helsinki

Tummilla silmillä ja kaunopuheilla naiset hurmaava Arttu on yksi EOTB:n rakastetuimpia hahmoja. Arttu on rauhallinen ja lempeä keskustelija, mutta pinnan alla piilee villi bilettäjä ja pelimies. Artulla on ilmiömäinen kykyä ajautua tahtomattaan draaman keskiöön, mutta hän väittää rauhoittuneensa kuluneen vuoden aikana ja nauttii tätä nykyä seesteisestä elämästä. Vaikka jokaiselta EOTB-reissulta mukaan on tarttunut uusi nainen, kaipaisi hän satunnaisten säätöjen sijaan pysyvää parisuhdetta. Arttu ja Roosa tuntevat toisensa entuudestaan, sillä he tutustuivat muutama vuosi takaperin samalla Tempation Island -kaudella, jonka jälkeen he viettivät yhteisiä intiimejä hetkiä. Heistä tuli lopulta pelkkiä hyviä ystäviä, mutta he myöntävät että raja on saattanut vuosien varrella hieman lipsua. 

Aiemmat kaudet: EOTB3, EATC2, EOTB4

NIKO KOSKINEN, 25, Helsinki

Niko aka Terminaattori on yksi legendaarisimmista EOTB-hahmoista, ja fanit ovat toivoneet hänen paluuta ensimmäiseltä kaudelta lähtien. Nikon henkilöesittelyssä kuultu lausahdus “mä panen päivittäin” on saavuttanut lähes ikonisen aseman sosiaalisessa mediassa, jossa neljän vuoden jälkeenkin muistutellaan miehen väitetyistä päivittäisrutiineista. Veistoksellinen Niko hurmaa neitokaiset veikeällä hymyllään ja sinisillä silmillään. Häneen vetoavat tummat ja tuliset naiset, joilla on hyvä farkkupylly. Niko nauttiikin huomiosta ja naisten kanssa pelailusta, mutta pitää itseään parisuhdeihmisenä. Hän on viettänyt valtaosan aikuisiästään parisuhteissa eikä pelkää asettua aloilleen oikean naisen löydettyään.

Aiemmat kaudet: EOTB1

THOR LUNDSTRÖM 25 , Turku

Raamikas raikulipoika Thor on varsinainen Turun lahja naisille. Hänen karismaattisuutensa, karski kapinallisuutensa ja ylitsepursuava itsevarmuutensa saavat todistetusti naisväen lakoamaan. Katsojat ovat saaneet tutustua Thorin charmiin ensi kerran EOTB3 Afterski -kaudella. Reissu osoittautui kannattavaksi, sillä könsikkään käsipuoleen tarttui ihastuttava Laura, jonka kanssa kipinä syttyi jo ensikohtaamisessa. Suhde oli alusta saakka myrskyisä, kun yhteisiä pelisääntöjä ei tahtonut löytyä millään. Siitä huolimatta pari seurusteli vuoden päivät, mutta uskottomuusongelmat varjostivat rakkaustarinaa pitkin matkaa.

Aiemmat kaudet: EOTB3, EATC2

Yhteyshenkilöt

Jenni Kokkonen

Communications & PR Manager, Warner Bros. Discovery


Tuoreimmat uutiset