Skip to main content

Hittireality Naked Attraction Suomi jatkuu TV5:llä ja Max-suoratoistopalvelussa

23 heinäkuuta 2024

Elokuussa riisutaan niin päälle puetut roolit kuin vaatteetkin, kun katsojat hurmannut deittireality tulee taas!

Rohkea ja lämminhenkinen Naked Attraction Suomi on ravistellut deittirealitykenttää ja noussut katsojasuosikiksi jo kolmen kauden voimin. Nyt Warner Bros. Discoveryn tuttavallisemmin Nakkesuomi-nimellä tunnettu hittisarja tuo jälleen loppukesään säpinää, kun uusi 4. kausi starttaa 20. elokuuta TV5:llä ja Max-suoratoistopalvelussa.

Uusissa jaksoissa kuusi upeaa ja ennakkoluulotonta, oman vartalon ja seksuaalisuuden kanssa sinut olevaa valloittavaa persoonaa etsii seuraa muiden rohkeiden sinkkujen seasta käänteisessä järjestyksessä: Ensin tavataan ilman vaatteita, ja lopulta mennään pukeutuneina ensitreffeille. Tutustumisen aikana roolit on jo riisuttu, mutta kohtaavatko henkilökemiat?

Naked Attraction Suomen keulahahmona nähdään tuttuun tapaan erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, joka toimii osallistujien tukena ja luotsaa tutustumista lempein ja osaavin ottein. Tällä kertaa treffiseuraa tai tosirakkautta etsivät muun muassa polyamorinen perheenäiti Julia, alastomuutta performanssitaiteessaan hyödyntävä Tonya sekä hersyvän hauska autokorjaamon työntekijä Juho.

Sarjan Warner Bros. Discoverylle on tuottanut Moskito Television. Marja Kihlstömin pressikuva on ladattavissa täällä.

Naked Attraction Suomi
4. kausi TV5 tiistaisin klo 21 alkaen 20.8.
Katsottavissa myös Max-suoratoistopalvelussa

Yhteyshenkilöt

Jenni Kokkonen

Communications & PR Manager, Warner Bros. Discovery