Latelan Lauri Huttunen vaihtaa autonrassauksen taloremonttiin TV5:n viihdyttävässä uutuussarjassa

19 lokakuuta 2023 - Viimeksi päivitetty 14 joulukuuta 2023

Latelan Laurin hurja remontti seuraa hullunrohkeaa projektia, kun Lauri Huttunen ja uusi naisystävä Sari-Anna ryhtyvät yhteistuumin vaativaan remonttiurakkaan suhteensa ensimetreillä.

Kulttisarja Latelan autonrassaajana tunnettu Lauri ”Late” Huttunen saa tunnetusti auton kuin auton loistokuntoon ja komeasti kiiltämään. Mutta kuinka käy, kun korjauskohteena onkin tällä kertaa unelmien talo järven rannalla?

Latelan Laurin hurja remontti -uutuussarjassa Huttunen ostaa purkukuntoisena myytävän talon, mutta purkamisen sijaan käsistään kätevä mies päättää remontoida sen talven aikana viihtyisäksi kodiksi. Talo ei ole mikä tahansa rappiotila, vaan kirjailija Väinö Linnan entinen koti, jossa on kirjoitettu kotimaisen kirjallisuuden klassikko Täällä Pohjantähden alla ja jonka saunan lauteilla on vieraillut itse presidentti Kekkonen. Nyt nuo mahtimiesten ajat ovat kaukana menneisyydessä, ja uusi isäntä puhkuu intoa mielettömän remontin edessä.

Muuttopäivä sovitaan juhannukseksi yhdeksän kuukauden päähän. Haasteita nousee esiin jo alkumetreiltä asti, kun koko projekti täytyy aloittaa raivaussahan kanssa, eikä pankinjohtajakaan arvosta Huttusen löytöä kovin korkealle.  

Kovan urakan edessä Lauri ei kuitenkaan ole yksin, sillä rinnalle on löytynyt uusi naisystävä. Sari-Anna toteaa löytäneensä toisen samanlaisen hullun ja heittäytyy mukaan projektiin parin seurusteltua vasta muutaman viikon. Rakastuneena remontti menee samassa huumassa!, ”Sarkku” lausuu iloisesti.

Kuinka onnistuu rappiotilan pelastus? Entä kestääkö tuore suhde kylmän talven ja järjettömän työmäärän?

Sarjan Warner Bros. Discoverylle on tuottanut Moskito Television.

Latelan Laurin hurja remontti
TV5 ja discovery+ 15.11. alkaen

 

Yhteyshenkilöt

Jenni Kokkonen

Communications & PR Manager, Warner Bros. Discovery