Kate Winsletin tähdittämän HBO-sarja The Regimen traileri on julkaistu

8 helmikuuta 2024

Oscar-voittaja Kate Winsletin tähdittämän HBO-minisarja The Regimen virallinen traileri on nyt julkaistu. Sarja saa ensi-iltansa HBO Maxilla 4.3. maanantaina.

Synkän komediallinen sarja kertoo modernista eurooppalaisesta hallinnosta, joka alkaa murentua. Pysyteltyään pitkään palatsin seinien sisällä kansleri Elena Vernhamista (Kate Winslet) on tullut yhä vainoharhaisempi ja epävakaampi. Räjähdysherkästä sotilas Herbert Zubakista (Matthias Schoenaerts) tulee yllättäen kanslerin uskottu. Zubakin vaikutusvallan kasvaessa Elena yrittää laajentaa omaa valtapiiriään, ja lopulta sekä palatsi että koko valtio alkavat murtua hänen ympärillään.

Sarjaa tähdittävät Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton ja Hugh Grant

The Regimen käsikirjoittajana, vastaavana tuottajana ja showrunnerina toimii Will Tracy. Vastaavina tuottajina toimivat myös Frank Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephen Frears ja Jessica Hobbs. Minisarjan ovat Tracyn kanssa käsikirjoittaneet Seth Reiss, Sarah DeLappe, Gary Shteyngart, Jen Spyra ja Juli Weiner.

 

The Regime (6 x 60 min) saa ensi-iltansa 4.3. HBO Maxilla.  

Sarjan traileri on katsottavissa täällä.

Kuvia sarjasta on ladattavissa täältä: https://hbomaxnordicpress.com
(käyttäjätunnus & salasana: press)

 

Yhteyshenkilöt

Pauliina Harno

PR Manager, Warner Bros. Discovery / HBO Max Finland