Maaliskuun 2024 kohokohdat HBO Maxilla

27 helmikuuta 2024 - Viimeksi päivitetty 25 maaliskuuta 2024

Maaliskuussa HBO Maxilla on luvassa monenlaista politikointia: kuun alussa käynnistyy Kate Winsletin tähdittämä, fiktiiviseen eurooppalaisvaltioon sijoittuva uutuussarja The Regime. The Girls on the Bus puolestaan vie katsojan kampanjakiertueelle ympäri Yhdysvaltoja presidenttiehdokkaiden edesottamuksista raportoivien politiikan toimittajien kintereillä. Aikuisten animaatiosarja Royal Crackers taas keskittyy keksiyhtiön perillisten suhmurointiin. Vastapainoa tarjoaa taianomainen uutuuselokuva Vonkka, joka kiidättää katsojan makealle matkalle suklaatehtailija Villi Vonkan nuoruuteen.

 

Julkaisuaikatauluihin saattaa vielä tulla viime hetken muutoksia.

 

ROYAL CRACKERS
2. kausi alkaa 1.3.

Suosittu Adult Swim -animaatiosarja kakkosluokan keksiyrityksen perinnöstä taistelevasta perheestä jatkuu uusin jaksoin. Toisella tuotantokaudella pureudutaan syvemmin veljesten Steben (Jason Ruiz) ja Theon (Andrew Santino) ongelmalliseen isäsuhteeseen heidän joutuessaan kohtaamaan isänsä synkän menneisyyden. Samaan aikaan Royal Crackers -keksiyhtiö pyrkii pysymään relevanttina ja tavoittelee samalla koko maailman välipalakuninkuutta. Ruizin ja Santinon lisäksi sarjaa tähdittävät Jessica St. Clair ja Maile Flanagan. Royal Crackers on Ruizin luoma ja tuottama, ja sarjan vastaavana tuottajana toimivat Seth Cohen (The Last Man on Earth, Hoops) ja Evan Mann (Arrested Development). Royal Crackersin ensimmäinen tuotantokausi oli Adult Swimin vuoden 2023 alkuperäissarjoista katsotuin.
(10 x 20 min, uudet jaksot viikoittain)


THE REGIME
Alkaa 4.3.

Oscar-voittaja Kate Winsletin tähdittämä, synkän komediallinen sarja kertoo modernista eurooppalaisesta hallinnosta, joka alkaa murentua. Pysyteltyään pitkään palatsin seinien sisällä kansleri Elena Vernhamista (Kate Winslet) on tullut yhä vainoharhaisempi ja epävakaampi. Räjähdysherkästä sotilas Herbert Zubakista (Matthias Schoenaerts) tulee yllättäen kanslerin uskottu. Zubakin vaikutusvallan kasvaessa Elena yrittää laajentaa omaa valtapiiriään, ja lopulta sekä palatsi että koko valtio alkavat murtua hänen ympärillään. Sarjassa näyttelevät myös Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton ja Hugh Grant. The Regime on Will Tracyn käsikirjoittama ja Stephen Frearsin ja Jessica Hobbsin ohjaama.
(6 x 60 min, uudet jaksot viikoittain)


VONKKA (WONKA)
Ensi-illassa 8.3.

Uutuuselokuva Vonkka perustuu Roald Dahlin ikonisen, huippusuositun lastenkirjan Jali ja suklaatehdas hämmästyttävään keskushahmoon. Elokuva kertoo siitä, miten maailman suurimmasta keksijästä, taikurista ja suklaatehtailijasta tuli tuntemamme Villi Vonkka. Elokuva on huumaava sekoitus taikaa ja musiikkia, kaaosta ja tunnetta, joka kerrotaan suurella sydämellä ja huumorilla. Timothée Chalamet esittää pääosaa tässä vastustamattoman vauhdikkaassa ja kekseliäässä valkokangasspektaakkelissa, joka kertoo Villi Vonkan nuoruudesta. Vonkalla on loputtomasti ideoita ja vahva tahto muuttaa maailmaa herkullinen suupala kerrallaan. Samalla hän aikoo todistaa, että parhaat asiat elämässä alkavat unelmasta – ja että se, joka onnekseen tapaa Villi Vonkan, saa huomata, että mikä tahansa on mahdollista. Elokuva on käsikirjoittaja-ohjaaja Paul Kingin (Paddington-elokuvat) käsialaa, ja sen ovat tuottanet David Heyman (Harry Potter, Gravity), Alexandra Derbyshire (Paddington, Jurassic World: Dominion) ja Luke Kelly (Roald Dahlin Kuka pelkää noitia).
(110 min)


THE GIRLS ON THE BUS

Alkaa 14.3.

The Girls on the Bus kutsuu katsojat mukaan seuraamaan presidentinvaalien kampanjointia ympäri Yhdysvaltoja. Sarja kertoo neljästä naispuolisesta toimittajasta, joilla on kullakin erilainen raportointityyli ja persoonallisuus. Tarina keskittyy Sadie McCarthyyn (Melissa Benoist), joka haikailee menneiden aikojen vaalijournalismin perään ja jättää koko elämänsä taakseen voidakseen kirjoittaa presidenttiehdokkaasta sanomalehteen. Sadie hyppää kampanjabussiin ja lähentyy lopulta kolmen kilpailijansa, Gracen (Carla Gugino), Lolan (Natasha Behnam) ja Kimberlynin (Christina Elmore) kanssa. Eroavaisuuksistaan huolimatta toimittajista tulee kuin perhe, jolla on eturivin paikat maan sekopäisimpään saippuaoopperaan — taisteluun Valkoisen talon herruudesta. Sarja on Amy Chozickin ja Julie Plecin käsialaa ja perustuu Chozickin kokemuksiin politiikan toimittajana.
(10 x 60 min, kaksi ensimmäistä jaksoa ensi-iltapäivänä ja loput viikoittain)

 

 

LISÄÄ MAALISKUUN UUTUUSSARJOJA:

7.3.
The Dog House, 5. kausi
The Disappearance (Chylka), kaudet 1–2

12.3.
The Cleaning Lady, 3. kausi

14.3.
Justice USA

30.3.
Jerrod Carmichael: Reality Show

 

MAALISKUUN ELOKUVIA JA DOKUMENTTEJA:

1.3.
Kirjastoelokuvia:
Tenet
Pianoforte
After Yang
Jonah Hex
Sucker Punch (2011)

2.3.
Kirjastoelokuva Babylon 5: The Road Home

6.3.
HBO-dokumenttielokuva A Revolution on Canvas

8.3.
Kirjastoelokuvia:
Out of the Blue
Fallen
Run All Night

15.3.
Kirjastoelokuva Arkajalat (The Goonies)

22.3.
Kirjastoelokuva Wyatt Earp

23.3.
Kirjastoelokuva Gremlins 2 – uusi pesue (Gremlins 2: The New Batch)

29.3.
Kirjastoelokuvia:
Mad Max
Mad Max – ukkosmyrsky (Mad Max: Beyond Thunderdome)

 

 

LEHDISTÖMATERIAALIT

Kuvia ja muuta materiaalia median käyttöön on ladattavissa lehdistösivuiltamme osoitteesta https://hbomaxnordicpress.com (käyttäjätunnus: press, salasana: press2024)

 

Yhteyshenkilöt

Pauliina Harno

PR Manager, Warner Bros. Discovery / HBO Max Finland


Tuoreimmat uutiset