MM-kisat huipentaa snookerkauden Kutosella ja discovery+-palvelussa

16 huhtikuuta 2024

Ronnie O’Sullivan metsästää kahdeksatta maailmanmestaruuttaan snookerin MM-kisoissa. Vapaasti katsottava Kutonen esittää ratkaisuhetket suorana.

Snookerkausi huipentuu perinteisesti huhti–toukokuussa MM-kisoihin. Legendaarisessa Crucible Theatressa pelataan maailmanmestaruudesta 20.4.–6.5. Kaikki turnauksen ottelut ovat katsottavissa discovery+-palvelussa. Ratkaisuhetket nähdään suorana myös vapaasti katsottavalla Kutonen-kanavalla.

Lajin kirkkain supertähti, Ronnie O’Sullivan, lähtee yhtenä suosikeista myös tämän vuoden MM-turnaukseen. Voitto olisi englantilaiselle jo kahdeksas. Yksikään toinen pelaaja ei modernilla aikakaudella ole onnistunut nappaamaan kahdeksaa MM-titteliä. Seitsemään maailmanmestaruuteen on pystynyt O’Sullivanin lisäksi ainoastaan Stephen Hendry.

O’Sullivanin lisäksi hallitseva maailmanmestari Luca Brecel, Mark Williams, Mark Selby ja Mark Allen on luettava turnauksen voittajasuosikkeihin.

Kaikki snookerin MM-kisojen ottelut näkyvät suorana discovery+-palvelussa 20.4.–6.5. Myös vapaassa jakelussa oleva Kutonen-kanava esittää turnausta kattavasti. Kutosen lähetykset selostaa Aki Kauppinen. Eurosportin puolella kuullaan selostajana myös Ville Pasasta.

Kutosen lähetykset Snookerin MM-kisoista:

La 20.4. klo 21, 1. kierroksen ottelu
Su 21.4. klo 21, 1. kierroksen ottelu
Pe 26.4. klo 21, 2. kierroksen ottelu
La 27.4. klo 21, 2. kierroksen ottelu
Su 28.4. klo 21, 2. kierroksen ottelu
Pe 3.5. klo 21, välierä
La 4.5. klo 21, välierä
Su 5.5. klo 21, loppuottelu 2. sessio
Ma 6.5. klo 15, loppuottelun 3. sessio
Ma 6.5. klo 21, loppuottelun 4. sessio

Yhteyshenkilöt

Jenni Kokkonen

Communications & PR Manager, Warner Bros. Discovery