Naked Attraction Suomi jatkuu TV5:lla ja discovery+-palvelussa

5 lokakuuta 2023 - Viimeksi päivitetty 14 joulukuuta 2023

Marja Kihlström luotsaa jälleen rohkeaa deittiohjelmaa, jossa riisutaan jo ensitreffeillä vaatteet ja samalla päälle puetut roolit.

Rohkea ja puhuttava Naked Attraction Suomi on ravistellut deittirealityjen tarjontaa jo kahden tuotantokauden ajan. Lokakuussa katsojahitiksi noussut sarja saa toivottua jatkoa TV5:lla ja discovery+-palvelussa uuden 3. kauden voimin!

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström tarttuu jälleen ohjaksiin, kun joukko ennakkoluulottomia sinkkuja astuu studioon ilman rihmankiertämää. Sarjassa rakkautta etsitään käänteisessä järjestyksessä: ensin tavataan ilman vaatteita, ja vasta sitten siirrytään pukeutuneina treffeille. 

Vetovoiman käsite näyttäytyy uudessa valossa, kun kumppanin valintakriteerinä toimii ainostaan toisen keho. Jokainen ihminen ja keho on arvokas sellaisenaan, ja tätä tärkeää sanomaa juontaja sanoittaa tarkkanäköisesti läpi koko tuotannon.

”Nakkesuomesta on tullut paljon palautetta, jossa ihmiset kertovat, miten hyvältä tuntuu erilaisten kehojen näkeminen ja myönteinen puhe alastomuudesta. Kohuohjelman ytimessä on kehorauha ja haave kumppanin löytämisestä. Mitä ajatuksia tämä sinussa herättää?”, sanoo Marja Kihlström. 

Uudella kaudella on mukana osallistujia aina kaksikymppisistä yli 50-vuotiaisiin. Rakkautta etsivät muun muassa leskeksi pitkästä avioliitosta jäänyt nainen, seksityön ammattilainen, sanavalmis keittiömestari ja Tinderiin kyllästynyt varhaiskasvatuksen työntekijä.

Sarjan Warner Bros. Discoverylle on tuottanut Moskito Television. 

Naked Attraction Suomi 3. kausi
TV5 ja discovery+-palvelu 
31.10. alkaen

Yhteyshenkilöt

Jenni Kokkonen

Communications & PR Manager, Warner Bros. Discovery