Pääosanäyttelijät vahvistettu HBO-draamasarjaan A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight

5 huhtikuuta 2024

Peter Claffey ja Dexter Sol Ansell tulevat tähdittämään Game of Thronesin maailmaan sijoittuvaa HBO-draamasarjaa nimeltä A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight.

Peter Claffey ja Dexter Sol Ansell näyttelevät tulevan A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight -sarjan pääosia. Claffey näyttelee hahmoa nimeltä Dunk ja Ansell hahmoa nimeltä Egg.

Uutuussarja sijoittuu aikaan sata vuotta ennen Game of Thronesin tapahtumia. Odottamaton sankarikaksikko vaeltaa läpi Westerosin – nuori, naiivi mutta urhea ritari Ser Duncan Pitkä (Claffey) sekä hänen pikkuruinen aseenkantajansa Egg (Ansell). Targaryenin suku on edelleen vallassa, eikä viimeisen lohikäärmeen muisto ole vielä hiipunut. Mahtava kohtalo, voimakkaat viholliset ja vaaralliset urotyöt odottavat tätä verratonta kaksikkoa.

Peter Claffey on näyttelijä ja entinen Connacht Rugby -joukkueen pelaaja, joka on aikaisemmin nähty muun muassa Apple TV:n Bad Sisters -sarjassa ja Wreck-sarjassa. Claffey tullaan näkemään myös Cillian Murphyn vastanäyttelijänä tulevassa Small Things Like These -elokuvassa sekä Netflixin Vikings: Valhalla -sarjan kolmannella kaudella.

Dexter Sol Ansell aloitti näyttelijänuransa jo nelivuotiaana Emmerdale-sarjassa. Hän on sittemmin tähdittänyt muun muassa jännityssarjaa The Midwich Cuckoos sekä Netflix-komediaelokuvaa Christmas on Mistletoe Farm. Viimeisimpänä työnään Ansell näytteli nuorta Coriolanus Snow’ta elokuvassa Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä. Hänen tuleviin projekteihinsa lukeutuvat Here, The Moor, Hullraisers sekä Robin and The Hood.

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight on George R.R. Martinin ja Ira Parkerin käsikirjoittama. Molemmat toimivat myös sarjan vastaavina tuottajina yhdessä Ryan Condalin, Vince Gerardisin, Owen Harrisin ja Sarah Bradshaw’n kanssa. 

 

Game of Thrones -sarjan kaikki kahdeksan kautta sekä House of the Dragon -sarjan ensimmäinen kausi ovat katsottavissa HBO Maxilla.


Kuva A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight -sarjan näyttelijöistä on ladattavissa täältä: https://hbomaxnordicpress.com/
(käyttäjätunnus: press ja salasana: press2024)

 

Yhteyshenkilöt

Pauliina Harno

PR Manager, Warner Bros. Discovery / HBO Max Finland