Toukokuun 2024 kohokohdat HBO Maxilla

29 huhtikuuta 2024 - Viimeksi päivitetty 13 kesäkuuta 2024

Toukokuun alkupuolella HBO Maxilla nähdään muun muassa palkitun Hacks-komediasarjan uusin kausi, uutuuselokuva Turtles All the Way Down sekä Pretty Little Liars -joukon paluu. 21.5. HBO Max muuttuu Maxiksi – uusi suoratoistopalvelu yhdistää HBO Maxin suositut laatusarjat, discovery+:n koukuttavan viihteen ja urheilun huippuhetket.

Max yhdistää määrän ja laadun: uuteen suoratoistopalveluun tulevat saataville HBO Maxilta tutut HBO-alkuperäissarjat ja Max Original -sarjat, Warner Bros. -elokuvat sekä DC-universumin ja Cartoon Networkin sisällöt yhdessä TV5:n kaltaisten kotimaisten tv-kanavien ja liveurheilun kanssa. Max tulee myös olemaan ainoa paikka nähdä suorana lähetyksenä Pariisin 2024 olympialaisten jokainen hetki.

Uusien toiminnallisuuksien, kuten parannetun hakutoiminnon ja personoinnin lisäksi Max tarjoaa nykyiseen HBO Maxiin verrattuna yli kaksinkertaisen määrän sisältöä. Katsottavaa riittää joka hetkeen, aina draamasta true crimeen ja komedioista, dokumenteista ja realitysta ruokaan, lifestyleen ja urheiluun.

Toukokuun 21. päivästä alkaen kuukausittaiset ohjelmistotiedotteet jatkuvat Max-brändin alla.Julkaisuaikatauluihin saattaa vielä tulla viime hetken muutoksia.

HACKS
3. kausi alkaa 2.5.

Jean Smart ja Hannah Einbinder palaavat kriitikoiden ylistämän, Emmy-palkitun Max-komediasarjan kolmannella kaudella. Vuoden kuluttua siitä, kun kaksikon tiet erkanivat, Deborah Vance (Jean Smart) ratsastaa stand up -komediaesityksensä menestyksen aallonharjalla Avan (Hannah Einbinder) tavoitellessa uusia mahdollisuuksia Los Angelesissa. Sarjassa näyttelevät myös Paul W. Downs, Megan Stalter, Carl Clemons-Hopkins, Kaitlin Olson, Christopher McDonald, Mark Indelicato, Rose Abdoo ja Lorenza Izzo. Vierailevina tähtinä nähdään muun muassa J. Smith-Cameron, Helen Hunt, Christina Hendricks, Christopher Lloyd, Dan Bucatinsky, George Wallace ja Tony Goldwyn. Hacksin luojina ja showrunnereina toimivat Paul W. Downs, Lucia Aniello ja Jen Statsky.
(9 x 30 min, kaksi jaksoa viikoittain)


TURTLES ALL THE WAY DOWN
Max Original -elokuva ensi-illassa 2.5.

New Line Cineman ja Temple Hillin elokuva perustuu John Greenin samannimiseen menestysromaaniin. Hannah Marksin ohjaama elokuva tarttuu ahdistuksen teemoihin. 17-vuotiaalla Aza Holmesilla (Isabela Merced) ei ole helppoa, mutta hän yrittää parhaansa... Olla hyvä tytär, hyvä ystävä ja hyvä oppilas, vaikka hän joutuu samalla taistelemaan loputtomien, pakonomaisten ja häiritsevien ajatusten tykityksessä. Kun Aza kohtaa jälleen lapsuudenihastuksensa Davisin, hän joutuu punnitsemaan painavia kysymyksiä mahdollisuuksistaan rakkauteen, onneen, ystävyyteen ja toivoon. Pääosaa näyttelevän Mercedin lisäksi elokuvassa nähdään Cree Cicchino, Felix Mallard, Maliq Johnson, Poorna Jagannathan, Judy Reyes ja J. Smith-Cameron.
(107 min)


PRETTY LITTLE LIARS: SUMMER SCHOOL
Alkaa 9.5.

Pretty Little Liars: Original Sin -sarjan tuskallisten tapahtumien jälkeen valehtelevat viettelijät kohtaavat karmean kohtalon – kesäkoulun. Millwood High’n koulu ei kuitenkaan ole ainoa asia, joka asettuu hauskojen kesätöiden ja hurmaavien ihastuksen kohteiden tielle. Uusi vihollinen, jolla saattaa olla tai olla olematta yhteyksiä A:han, on ilmaantunut kaupunkiin ja laittaa jokaisen koetukselle. Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles ja Maia Reficco palaavat rooleihinsa seuraavan sukupolven valehtelevina viettelijöinä. Sarjaa tähdittävät myös Mallory Bechtel, Sharon Leal, Alex Aiono, Jordan Gonzalez ja Elias Kacavas. Pretty Little Liars: Summer Schoolin vastaavina tuottajina toimivat Roberto Aguirre-Sacasa ja Lindsay Calhoon Bring, jotka ovat myös luoneet ja käsikirjoittaneet sarjan.
(8 x 60 min, kaksi jaksoa ensi-iltapäivänä ja loput viikoittain)


SMILING FRIENDS
2. kausi alkaa 13.5.

Adult Swim -hittianimaatiosarja Smiling Friends jatkuu uusin jaksoin. Sarja seuraa pientä yritystä, joka on omistautunut tuomaan iloa eriskummalliseen, mutta värikkääseen maailmaan. Toisella tuotantokaudella Pim, Charlie, Zongo, Allan ja Glep jatkavat tehtävässään tuoda iloa maailmaan, oli autettavana sitten rähjääntynyt retrovideopelin hahmo, myrskyisä avioliitto tai Yhdysvaltain presidentti. Vartin mittaisista jaksoista koostuva animaatiosarja on Michael Cusackin (YOLO: Crystal Fantasy) ja Zach Hadelin (Hellbenders) luoma, ja Princess Bento Studion animoima.
(8 x 15 min, kaksi jaksoa ensi-iltapäivänä ja loput viikoittain)

 

 

LISÄÄ TOUKOKUUN ALKUPUOLEN UUTUUSSARJOJA:

2.5.
Six Is Not a Crowd (Felices Los Seis (Te Para Seis))
Skazana (The Convict), 3. kausi

14.5.
The Chi, 6. kausi

 

TOUKOKUUN ALKUPUOLEN ELOKUVIA JA KOMEDIASPESIAALEJA:

3.5.
Kirjastoelokuvia:
Magnum .44 (Magnum Force)
Ratkaiseva isku (Sudden Impact)
Likainen Harry ja murhapooli (The Dead Pool)
The Enforcer

10.5.
Kirjastoelokuva To Leslie

12.5.
Komediaspesiaali Nikki Glaser: Someday You’ll Die

17.5.
Kirjastoelokuva Decision to Leave

18.5.
Animaatioelokuva Justice League x RWBY: Super Heroes and Huntsmen Part Two

 

 

LEHDISTÖMATERIAALIT

Kuvia ja muuta materiaalia median käyttöön on ladattavissa lehdistösivuiltamme osoitteesta https://hbomaxnordicpress.com (käyttäjätunnus: press, salasana: press2024)

 

Yhteyshenkilöt

Pauliina Harno

PR Manager, Warner Bros. Discovery / HBO Max Finland


Tuoreimmat uutiset