TV5:n ja discovery+-palvelun maaliskuussa runsaasti kotimaista

26 helmikuuta 2024 - Viimeksi päivitetty 25 maaliskuuta 2024

Luvassa on elämänmakuisia rakkaustarinoita, hullunrohkean remontin uusia käänteitä sekä pelastajien vaativaa arkea.

TV5:n ja discovery+-palvelun kotimainen kevät starttaa maaliskuussa toden teolla. Jatkoa on luvassa kulttisarja Unelmahäille sekä TV5:n viime vuoden suosituimmalle kotimaiselle tuotannolle Latelan Laurin hurjalle remontille. Lisäksi ohjelmistoon palaa takavuosina nähty suosittu dokumentaarinen seurantareality Pelastajat Helsinki.

Kansainvälisen realityn helmiä tarjoavat muun muassa uudet kaudet sarjoille 90 päivää morsiamena: Päiväkirja, Hengenvaarallisesti lihava, Pontikankeittäjät ja Say Yes to the Dress. Kuukauden dokumentti Jalkapallokuninkaan tytär: Dalma Maradona luo henkilökohtaisen katsauksen edesmenneen jalkapallolegenda Diego Maradonan elämään.

Urheilun parissa viihdytään PGA Golfin, snookerin sekä Ski Classics -hiihdon äärellä.

Ohessa koottuna maaliskuun ohjelmiston kohokohdat.

 

KOTIMAISET SARJAT

Unelmahäät

UUSI KAUSI Viimein kaikki on hyvin - rakastettu Unelmahäät tekee paluun 7. kauden voimin! Sarjan uudella kaudella kuusi paria lausuu tahdon aina Lempäälästä Kuopioon ja Sastamalasta Mäntsälään niin suomeksi kuin ruotsiksikin. Luvassa on jälleen suuria tunteita ja värikkäitä käänteitä, kun yhdet häät siirtyvät dramaattisista syistä, ja toisessa suhteessa epäillään alkuun sitoutumisen vahvuutta. Parien rakkaustarinat ovat jälleen taattua Unelmahäät-laatua!

7. kausi TV5 ja discovery+ 11.3. klo 21 alkaen

Latelan Laurin hurja remontti

UUSI KAUSI TV5:lla seurattiin loppuvuodesta 2023 hullunrohkeaa remonttiurakkaa, kun Latela-sarjan nokkamies Lauri Huttunen osti purkukuntoisen Väinö Linnan entisen kotitilan ja ryhtyi remonttihommiin uuden naisystävänsä Sari-Annan kanssa. Sarjan 2. kauden startatessa urakkaa on takana jo kuukausia, eikä talo ole edelleenkään asumiskelpoinen. Paljon on tehtävä ja ripeästi, jotta Käkisaaren tila on valmis vastaanottamaan uudet asukkaansa!

2. kausi TV5 ja discovery+ 13.3. klo 20 alkaen

Pelastajat Helsinki

SARJA PALAA Dokumentaarisessa tv-sarjassa päästään seuraamaan lähietäisyydeltä Helsingin pelastuslaitoksen toimintaa, kun takavuosina esitetty Pelastajat-sarja palaa ruutuun nimellä Pelastajat Helsinki. Sarjassa seurataan pelastajia heidän haastavissa ja monipuolisissa työtehtävissä sekä ensihoitajien kiireistä arkea. Katsojat pääsevät seuraamaan lähietäisyydeltä myös palomestarin sekä ensihoitolääkärien vaativaa työtä.

TV5 ja discovery+ 20.3. klo 21 alkaen

REALITYSUOSIKEILLE JATKOA

90 päivää morsiamena: Päiväkirjat

UUSI KAUSI 90 päivää morsiamena -sarjaperheen spinoff tarjoaa intiimin kurkistuksen suosikkiparien aitoon elämään heidän omasta näkökulmastaan kerrottuna. Parit dokumentoivat itse jokapäiväistä arkeaan haasteineen ja onnenhetkineen. Uudella kaudella on mukana niin sarjan vanhoja kuin uudempiakin pareja, kuten Ed Brown ja Liz Woods, Jenny Slatten ja Sumit Singh, Patrick Mendes ja Thaìs Ramone sekä Kara Bass ja Guillermo Rojer. (90 Day Diaries)

5. kausi TLC ja discovery+ 26.3. alkaen

Hengenvaarallisesti lihava

UUSI KAUSI Luvassa on seitsemän uutta, sairaalloisen ylipainoisen potilaan tarinaa, kun suosikkirealitysta nähdään 10. kauden vielä esittämättömät jaksot. Kunkin potilaan on sitouduttava suureen ruokavalio- ja elämäntapamuutokseen, tai uhkana on hengenlähtö. Tukena prosessissa toimii toimii legendaarinen Dr. Younan Nowzaradan, tuttavallisemmin Dr. Now. Jaksoissa tutustutaan muun muassa toipuvaan huumeriippuvaiseen, jonka elämää hallitsee nyt uusi riippuvuus, pakko-oireinen syöminen. (My 600-lb Life)

10. kausi esittämättömät jaksot TLC ja discovery+ 20.3. alkaen

Pienten perhe

UUSI KAUSI Pitkäikäisessä suosikkisarjassa on ehtinyt tapahtua vuosien mittaan paljon. Roloffien perheen dynamiikka on jälleen muutoksen kourissa Mattin ja Amyn avioeron myötä. Amy myy osuutensa Roloff Farmista ex-puolisolleen ja hankkii niin uuden kodin kuin elämänkin. Samaan aikaan Matt ja poika Zach eivät pääse yhteisymmärrykseen maatilasta. Myllerryksen keskellä kaikilla on silti yhteinen tahto pitää perhe etusijalla. (Little People, Big World)

16. kausi TLC ja discovery+ 7.3. alkaen

Say Yes To The Dress

UUSI KAUSI Maailman johtavassa morsiussalongissa Kleinfeld Bridalissa Sen Oikean morsiuspuvun löytäminen on elämys, osittain muotinäytös ja osittain perheterapiaa. Ammattitaitoiset mekkokonsultit varmistavat, että jokainen morsian on tyytyväinen hänen elämänsä tärkeimpänä päivänä. Kun täydellinen morsiuspuku lopulta löytyy, on se saatava hinnalla millä hyvänsä!

21. kausi TLC ja discovery+ 1.3. alkaen

KUUKAUDEN DOKUMENTTI

Jalkapallokuninkaan tytär: Dalma Maradona

DOKUMENTTI Kolmiosainen elämäkertadokumentti käy läpi edesmenneen argentiinalaisen jalkapallolegenda Diego Maradonan elämää ja uraa hänen tyttärensä Dalman silmin. Dalman ja muiden lähipiiriläisten kertomusten myötä esiin piirtyy henkilökohtainen kuvaus palvotun legendan ainutlaatuisista vaiheista sekä inhimillisestä puolesta ei vain ammattilaisena, vaan myös isänä, kumppanina ja mentorina. (The Daughter of God: Dalma Maradona)

discovery+ katsottavissa kokonaisuudessaan 17.3.

AMMATTILAISET ASIALLA

Holdenin autoveljekset

UUSI SARJA Automaailman uudet tähdet ovat täällä! Veljekset Willie ja Stephen Holden rakentavat näyttäviä menopelejä 25 000 dollarin budjetilla. Jokaisessa jaksossa kaksikko löytää auton 5000 dollarilla. Loput budjetista menee kunnostustöihin. Veljesten taitavissa käsissä lopputulos on niin upea, että jokainen autohullu haluaa sen omakseen. (Holden Bros. Restos)

discovery+ 4.3. alkaen, Kutonen 8.3. alkaen

Törkykodit puhtaaksi

UUSI SARJA Curvy Bride's Boutique -sarjan tähdet ja parhaat ystävät Jo Cooke ja Alison Law lähtevät järjestämään ja siivoamaan Ison-Britannian likaisimpia koteja. Kaksikko ei ainoastaan käsittele pölyä, likaa ja hometta, vaan auttaa ihmisiä muuttamaan törkyisen kotinsa lisäksi myös elämänsä paremmalle mallille. (The Big Clean)

TV5 4.3. klo 19 alkaen

Pontikankeittäjät

UUSI KAUSI Pontikankeitto on miljoonabisnes, joskin laiton sellainen. Tämä ei suinkaan hidasta takametsien väkeä! Hittisarjan 13. kaudella pannut pöhisevät ja mustan pörssin kauppa käy kuumempana kuin koskaan. Luvassa on myös draamaa, kun vuosisatojen perinteet joutuvat törmäyskurssille kasvavan, kotitislauksen laillistamista ajavan liikkeen kanssa. (Moonshiners)

13. kausi discovery+ 8.3. alkaen

Huutokauppataisto

UUSI KAUSI Sarjassa kierretään maailmalla huutamassa kilpaa noutamatta jääneitä matkalaukkuja, lunastamattomia tilauksia ja alkuperäisten omistajiensa unohtamia löytötavaroita. Mitä sokkona ostetuista laukuista ja paketeista paljastuu? Kuka huutokauppakonkareista onnistuu huutamaan itselleen arvokkaimman sisällön? (Baggage Battles)

4. kausi discovery+ 25.3. alkaen

MURHAT JA MYSTEERIT

Tappava Hollywood

UUSI KAUSI Rikossarjan uudella kaudella kerrotaan jälleen järkyttäviä ja synkkiä tositarinoita kuuluisuuden varjopuolista. Tutkijat paljastavat kauhistuttavia yksityiskohtia Hollywoodin lupaavien tähtien nousun, tuhon ja murhien takana. (Death by Fame)

2. kausi discovery+ 15.3. alkaen

On The Case With Paula Zahn

UUSI KAUSI Veteraanitoimittaja Paula Zahn palaa kuumottavan kysymyksen äärelle: Mikä saa ihmisen tappamaan? Zahn perehtyy rikostapauksiin useista eri näkökulmista. Tarkkanäköisissä haastatteluissa uhrin lähipiiri, lakimiehet, tutkijat ja muut osalliset kertovat, mitä tapahtui ja miksi.

12. kausi discovery+ 18.3. alkaen

ENSI-ILTAELOKUVAT

Judas and the Black Messiah

SUOMEN TV-ENSI-ILTA Kuudella Oscar-ehdokkuudella noteerattu ja kahdella palkittu yhteiskunnallinen draamaelokuva perustuu tositapahtumiin. FBI:n ilmiantajaksi ryhtynyt varas William O’Neal soluttautuu Illinoisin Black Panther -järjestöön tarkkaillakseen sen karismaattista johtajaa Fred Hamptonia, jonka noususuuntainen poliittinen kyvykkyys on kiinnittänyt J. Edgar Hooverin toimiston huomion. Pysyykö O’Neal hyvien riveissä,  vai alistuuko hän noudattamaan Hamptonin käskyjä ehdoitta? Ohjaus: Shaka King. Pääosissa: LaKeith Stanfield, Daniel Kaluuya, Jesse Plemons.

TV5 2.3. klo 21

Godzilla vs Kong

SUOMEN TV-ENSI-ILTA Legendat kohtaavat, kun myyttiset hirviöt ottavat yhteen historiallisessa taistelussa, jossa vaakalaudalla on koko maailman kohtalo. Kong ja sen suojelijat lähtevät vaaralliselle matkalle löytääkseen Kongin oikean kodin. Heidän mukanaan on nuori orpotyttö Jia, jonka kanssa Kong on muodostanut vahvan yhteyden. Matkan varrella he kohtaavat yllättäen hurjistuneen Godzillan, joka kylvää tuhoa ympäri planeettaa. Ohjaus: Adam Wingard. Pääosissa: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Julian Dennison.

TV5 16.3. klo 21

URHEILU 

PGA Golf: Players Championship

Yhdysvaltain ammattilaiskiertueella on maaliskuussa vuorossa ”viides Major-turnaus”, Players Championship. Peräti 25 miljoonan dollarin palkintopotilla turnaus houkuttelee vuosittain suurimman osan lajin parhaista pelaajista mukaan voittotaistoon.

14.–17.3. discovery+

Snooker: World Open

Snooker-kausi jatkuu maaliskuussa World Openilla. Kiinan Yushanissa pelattava turnaus näkyy kattavasti discovery+-palvelussa, ratkaisuhetket nähdään myös Kutosella.

18.–24.3. discovery+, 22.–24.3. myös Kutonen

Ski Classics: Vasaloppet

Yksi Ski Classics -kauden kohokohdista hiihdetään maaliskuun alussa. Maailman suurin hiihtotapahtuma Vasaloppet kerää vuosittain starttiviivalle yli 15 000 perinnelajin harrastajaa ja ammattihiihtäjää.

3.3. TV5 ja discovery+

Yhteyshenkilöt

Jenni Kokkonen

Communications & PR Manager, Warner Bros. Discovery


Tuoreimmat uutiset