Skip to main content

Warner Bros. Discoveryn lineaarikanavien elokuu: Naked Attraction Suomi, ensi-iltaelokuvia ja runsaasti urheilua

30 heinäkuuta 2024

Warner Bros. Discoveryn lineaarikanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC tuovat loppukesään runsaasti uutta katsottavaa.

Elokuu toimii lähtölaukauksena kotimaiselle syysohjelmistolle, kun suosittu deittireality Naked Attraction Suomi saa jatkoa TV5:llä ja Maxilla. Rohkeat sinkut ovat jälleen valmiit treffailemaan ilman rihman kiertämää Marja Kihlströmin luotsaamana.

Kansainvälisistä realityistä jatkoa TV5:llä saavat Rakkautta yli rajojen Norja ja Supertähtien yllätysremontit. TLC:llä ratkotaan vaikeita terveysongelmia sekä seikkaillaan koko perheen kesken uutuussarjoissa The Bad Foot Clinic, De Frogers: Happy Campers ja Big Crazy Family Adventure.

Elokuun leffaviihteen kohokohtana TV5 esittää kolme Suomen tv-ensi-iltaelokuvaa. Myös urheilurintamalla riittää säpinää: Pariisin olympialaiset jatkuvat 11.8. asti, ja lisäksi TV5:llä nähdään tennistä, golfia sekä syyskauden ensimmäinen jääkiekko-ottelu.

Ohessa koottuna elokuun ohjelmiston kohokohdat.

KOTIMAINEN SYYSKAUSI STARTTAA!

Naked Attraction Suomi 

UUSI KAUSI Rohkealla mutta lämminhenkisellä otteella yleisön hurmannut Naked Attraction Suomi, tuttavallisemmin Nakkesuomi, tuo säpinää syksyyn, kun sarjasta nähdään uusi 4. tuotantokausi. Rohkeat sinkut etsivät rakkautta käänteisessä järjestyksessä: ensin tavataan ilman vaatteita, ja vasta sitten siirrytään pukeutuneina treffeille. Sarjaa luotsaa asiantuntevin ottein erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström. 

4. kausi TV5 ti klo 21 alkaen 20.8., katsottavissa myös Maxilla

REALITYA MAAILMALTA

Rakkautta yli rajojen Norja

UUSI KAUSI Suosittu reality seuraa norjalaisia, jotka ovat löytäneet elämänsä rakkauden maan rajojen ulkopuolelta. Parit ovat valmiina ottamaan seuraavan suuren askeleen, siirtymisen kaukosuhteesta yhteisen katon alle. Mutta miten käy, kun kulttuurit kohtaavat? (Grenseløst forelsket) 

3. kausi TV5 ma klo 18 alkaen 12.8.

Supertähtien yllätysremontit

UUDET JAKSOT TV5:llä nähdään elokuussa Supertähtien yllätysremontit -realityn vielä esittämättömät 4. kauden jaksot. Sarjassa Hollywoodin ykkösjulkkikset osoittavat kiitollisuutensa heidän elämäänsä voimakkaasti vaikuttaneille ihmisille yllätysremonteilla. Remonttiin ryhtyvät Jay Leno, Emma Roberts ja Laurence Fishburne. (Celebrity IOU) 

4. kausi TV5 ke klo 18.50 alkaen 14.8.

The Bad Foot Clinic

UUSI SARJA Suurin osa ihmisistä ei ajattele jalkojaan, kunnes asiat menevät pahasti pieleen. Uutuussarjassa johtava jalkaterapeutti Marion Yaun ja hänen miehensä, tohtori Kenny auttavat erittäin vaikeista jalkojen terveyteen ongelmista kärsiviä potilaita.

1. kausi TLC ma klo 21 alkaen 19.8.

De Frogers: Happy Campers

UUSI SARJA Viisitoistajäseninen Frogerin suurperhe matkustaa asuntoautoilla ja -vaunuilla Hollannista Englantiin. Luvassa on tapahtumantäyteinen ja ikimuistoinen seikkailu!

1. kausi TLC to klo 21 alkaen 19.8.

Big Crazy Family Adventure

UUSI SARJA Seikkailija Bruce Kirkby vie vaimonsa ja kaksi lastaan unohtumattomalle perhematkalle. He vaeltavat Brittiläisestä Kolumbiasta aina syrjäiseen luostariin Himalajalla jalan, aasilla, junalla, pyörällä ja konttialuksella.

1. kausi TLC su klo 21 alkaen 11.8.

SUOMEN TV-ENSI-ILTAELOKUVAT

Crazy Rich Asians

ENSI-ILTA Paljasjalkainen newyorkilainen Rachel Chu matkaa pitkäaikaisen poikaystävänsä Nick Youngin kanssa tämän parhaan ystävän häihin Singaporeen. Rachel on innoissaan ensimmäisestä Aasian-vierailustaan, mutta hermostunut Nickin perheen tapaamisesta ja yllättyy kuullessaan, ettei Nick ole kertonut olevansa yhden maan varakkaimman perheen jälkeläinen ja haluttu poikamies. Perillä Rachel joutuu kohtaamaan niin kateelliset seurapiirit kuin paheksuvan anopinkin. Ohjaus: Jon Chu, Jon M. Chu. Pääosissa: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh, Gemma Chan, Lisa Lu, Harry Shum Jr.

TV5 18.8. klo 21

Reminiscence

ENSI-ILTA Mielen yksityisetsivä Nick Bannister (Hugh Jackman) navigoi menneisyyden synkän kiehtovassa maailmassa ja auttaa asiakkaitaan kadotettujen muistojen kanssa. Nickin elämä muuttuu täysin, kun hän ottaa uuden asiakkaan Maen (Rebecca Ferguson). Yksinkertaisesta kadonneen henkilön etsinnästä muodostuu vaarallinen pinttymä. Nick paljastaa Maen katoamisen totuutta selvittäessään väkivaltaisen salaliiton, ja hänen täytyy vasta kysymykseen: kuinka pitkälle menisit rakkaimpiesi puolesta? Ohjaus: Lisa Joy. Pääosissa: Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton, Cliff Curtis, Daniel Wu.

TV5 24.8. klo 21

Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet

ENSI-ILTA Professori Albus Dumbledore tietää, että pimeyden velho Gellert Grindelwald yrittää saada velhomaailmaa haltuunsa. Dumbledore ei kykene pysäyttämään häntä yksin, joten hän lähettää taikazoologi Lisko Scamanderin johtaman velhojen, noitien ja urhean jästileipurin pelottoman tiimin vaaralliselle tehtävälle, jonka aikana he kohtaavat vanhoja sekä uusia petoja ja taistelevat Gindewaldin seuraajien kasvavaa legioonaa vastaan. Kuinka kauan Dumbledore voi pysytellä sivustalla, kun panokset ovat niin korkeat? (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) Ohjaus: David Yates. Pääosissa: Jude Law, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Dan Fogler, Mads Mikkelsen. 

TV5 30.8. klo 21

URHEILUA

Pariisin olympialaiset 2024

Olympiahuuma jatkuu TV5:llä ja Kutosella päivittäin aina kisojen päättäjäisiin 11. elokuuta asti. TV5 on Warner Bros. Discoveryn virallinen olympiakanava, joka välittää olympialaisten tunnelmia ympäri vuorokauden. Kisojen jokainen hetki on saatavilla vain suoratoistopalvelu Maxilla.

Tennis US Open

Kauden viimeinen tenniksen Grand Slam pelataan New Yorkin Flushing Meadows -tennispyhätössä. Suoratoistopalvelu Max esittää kaikki ottelut suorana, vapaasti katsottavalla TV5:llä nähdään kaksinpelien finaalit.

7.9. klo 23, naisten loppuottelu TV5 ja Max
8.9. klo 21, miesten loppuottelu TV5 ja Max
Koko turnaus Max 26.8.–8.9.

PGA Tour – FedEx-pudotuspelit

PGA-Tourin kausi huipentuu FedEx-pudotuspeleihin. Kolmessa turnauksessa mukana on vain maailman ehdottomat kärkipelaajat. Eniten pisteitä näissä turnauksissa kerännyt pelaaja palkitaan peräti 18 miljoonan dollarin palkintoshekillä.

St. Jude 15.–18.8. Max , TV5 17.–18.8.
BMW Championship 22.–25.8. Max
Tour Championship 29.8.–1.9. Max, TV5 31.8.–1.9.

Jääkiekko: Naisten EHT 

Naisten jääkiekon EHT-kausi starttaa elokuussa Sveitsissä. Naisleijonat kohtaa kotijoukkueen lisäksi Ruotsin ja Tshekin. Kaikki ottelut näkyvät TV5:llä ja Maxilla.

29.8. klo 16.25–18.45 Naisten EHT: Tshekki-Suomi
30.8. klo 16.25–18.45 Naisten EHT: Suomi-Ruotsi
31.8. klo 17.55–20.15 Naisten EHT: Sveitsi-Suomi

Yhteyshenkilöt

Jenni Kokkonen

Communications & PR Manager, Warner Bros. Discovery