Warner Bros. Discoveryn syyskausi tuo ikoniset tarinat, urheilun huippuhetket ja parhaan viihteen suoraan kotisohvalle

19 kesäkuuta 2024

WBD:n syksy tarjoaa tv-viihteen koko kirjon suoratoistopalvelu Maxin ja lineaarikanavien välityksellä. Nauti suoran lähetyksen tunnelmasta, tai katso juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. 

Warner Bros. Discoveryn syyskausi 2024 on täynnä valinnanvaraa niin sarjojen suurkuluttajien, suorien lähetysten kuin perinteisen televisionkin ystäville. Suoratoistopalvelu Max sekä lineaarikanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC tarjoavat syksyn mittaan runsaan kattauksen viihdettä jokaiseen makuun. 

Syyskausi pyörähtää käyntiin elokuussa kotimaisella ohjelmistolla, kun rohkeat deittailijat etsivät rakkautta Naked Attraction Suomi -sarjan uusissa jaksoissa. Paluun tekee myös kaksi kulttisarjan mainetta nauttivaa tuotantoa, Unelmahäät ja Latela. Lisäksi WBD tuo Suomeen loppusyksystä uuden, maailmalla suositun tietovisaformaatin Jeopardy!, jota luotsaa Kalle Lamberg

Kansainvälisen syysohjelmiston kohokohtia ovat muun muassa huippusuosittujen Dyyni-elokuvien kanssa samaan universumiin sijoittuva uutuussarja Dune: Prophecy sekä Colin Farrellin tähdittämä, Batmanin vihollisesta Oz Cobbista kertova The Penguin.

Luvassa on myös kaikkien aikojen leffasyksy: TV5 esittää syksyn aikana Suomen tv-ensi-iltaelokuvan jokaisena viikonloppuna! 

Urheilurintamalla viihdytään niin Leijonakiekon, snookerin, tenniksen, golfin kuin pyöräilynkin äärellä. 

Ohessa koottuna syyskauden ohjelmiston kohokohdat. 

KOTIMAISET TUOTANNOT 

Naked Attraction Suomi 

UUSI KAUSI Rohkealla mutta lämminhenkisellä otteella yleisön hurmannut Naked Attraction Suomi, tuttavallisemmin Nakkesuomi, tuo säpinää syksyyn, kun sarjasta nähdään uusi 4. tuotantokausi. Rohkeat sinkut etsivät rakkautta käänteisessä järjestyksessä: ensin tavataan ilman vaatteita, ja vasta sitten siirrytään pukeutuneina treffeille. Sarjaa luotsaa asiantuntevin ottein erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström. 

4. kausi TV5 ja Max 20.8. alkaen 

Unelmahäät 

7. KAUSI OSA 2 Kulttimainetta nauttivan Unelmahäät-sarjan faneja hemmotellaan tänä vuonna tuplasti, kun keväällä esitetyn 7. kauden esittämättömät jaksot nähdään jo tulevan syksyn aikana. Pimenevät illat muuttuvat rakkaudentäyteisiksi, kun kuusi uutta paria sanoo toisilleen tahdon eri puolilla Suomea. Unelmahäät tarjoaa tuttuun tapaan aitoja, elämänmakuisia rakkaustarinoita moninaisine käänteineen, kun parit valmistautuvat suureen hetkeen, avioliiton solmimiseen. 

7. kausi osa 2 TV5 ja Max 2.9. alkaen 

Latela 2024 

UUSI KAUSI Taistelu Latelan rallimestaruudesta jatkuu, kun Huttunen vaatii revanssin epäonnisesta kisasta. Voittoon tarvitaan ylivoimainen auto ja kovaa harjoittelua, mutta valmistautumisessa tiimien taktiikat poikkeavat vahvasti toisistaan. Myös drifting-into on nousussa, ja inspiraatiota uuteen rakennusprojektiin haetaan lajin kotimaasta Japanista asti. Pian Latelasta kuuluu taas kilkettä, kolinaa ja kiroilua, kun tiimi valmistautuu kisaamaan tässä näyttävässä ja vauhdikkaassa autourheilulajissa. 

3. kausi TV5 ja Max 18.9. alkaen 

Jeopardy! Suomi 

UUSI SARJA Yksi maailman suosituimmista ja pitkäaikaisimmista TV-visailuista saapuu Suomeen! Jeopardy! on nopeatempoinen ja jännittävä tietokilpailu, jossa kilpailijoiden tulee viidessä sekunnissa löytää oikea kysymys esitettyyn vastaukseen. Aiheet ovat kaikkea maan ja taivaan väliltä, eikä virheitä sallita. Palkittu visailuohjelma on pyörinyt Yhdysvalloissa jo yli 50 vuotta, ja lähes 40 muuta maata on tehnyt siitä oman versionsa. Suomen Jeopardy!-kilpailijat ovat julkisuudesta tuttuja henkilöitä, ja kohti voittoa heitä johtaa juontaja Kalle Lamberg. Jeopardy! on Sony Pictures Television -tuotanto, jonka kansainvälisestä levityksestä vastaa Paramount Global Content Distribution. Suomessa sarjan tuottaa ITV Studios Finland. 

TV5 ja Max 1.10. alkaen 

Arktiset vedet

UUSI KAUSI Arktisia vesiä on tehty vuodesta 2012 yhteensä 128 jaksoa, ja nyt tuotanto virtaa vahvasti 13. kaudelleen! Luminen, valkoinen erämaa. Ääretön, elämää kuhiseva meri. Vuoristo ja sen kirkasvetiset järvet. Vapaiden koskien kohina. Juhani Henrikssonin johtamassa retkikunnassa ovat mukana mm. kokkien olympiavoittaja Toni Kuusisto, jääkiekon olympiavoittaja Teemu Hartikainen, norjalaiset eräilijät Regine ja Per, psykologi Tuomas Gröman ja vuoden kalamies Jani Himanko. 

13. kausi TV5 ja Max lokakuu

KANSAINVÄLISET UUTUUDET 

The Penguin 

UUSI SARJA Colin Farrell nähdään The Penguin -uutuussarjassa Oz Cobbin eli Pingviinin roolissa. Kahdeksasta jaksosta koostuva DC Studios -draamasarja jatkaa Matt Reevesin The Batman -menestyselokuvassa aloittamaa tarinaa. Uutuussarja keskittyy Farrellin elokuvassa esittämään hahmoon. Sarjaa tähdittävät Colin Farrellin lisäksi Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown ja Michael Zegen. 

Max syksy 2024 

Dune: Prophecy 

UUSI SARJA Kuudesta jaksosta koostuva Max Original -draamasarja Dune: Prophecy saapuu Max-suoratoistopalveluun ensi syksynä. Maineikkaan kirjailija Frank Herbertin luomaan Dyyni-universumiin sijoittuva uutuussarja kertoo ajasta 10 000 vuotta ennen Paul Atreidesin nousua. Sarja seuraa kahta Harkonnen-suvun siskosta, jotka taistelevat ihmiskunnan tulevaisuutta uhkaavia voimia vastaan ja perustavat tarunomaisen Bene Gesserit -uskonlahkon. Rooleissa nähdään muun muassa Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May ja Mark Strong.

Max syksy 2024 

ELOKUVAVIIHDE 

Elokuvat ovat keskeinen osa Warner Bros. Discoveryn viihdetarjontaa. Leffojen ystäviä hemmotellaan syksyn aikana toden teolla: elokuvistaan tututulla TV5-kanavalla nähdään Suomen tv-ensi-iltaelokuva jokaisena viikonloppuna Pariisin olympialaisten päätyttyä aina vuoden 2024 loppuun asti! Luvassa on ensi-illat muun muassa elokuvista Reminiscence, Crazy Rich Asians, Nunna, The Contractor ja Scooby-Doo! Ensi-iltojen lisäksi elokuvia nähdään syksyn mittaan runsaasti niin TV5:llä, Kutosella, Friillä kuin suoratoistopalvelu Maxillakin. 

URHEILUN KOHOKOHDAT

Jääkiekko

Nuorten MM-kisat

Nuoret Leijonat lähtevät kultajahtiin tällä kertaa Kanadan Ottawassa. Alle 20-vuotiaiden MM-turnaus näkyy tuttuun tapaan kattavasti TV5:lla, kaikki turnaukset ottelut on katsottavissa suroatoistopalvelu Maxilla.

TV5 ja Max 26.12.–5.1.

Karjala-turnaus ja Sveitsin EHT-turnaus

Leijonat lähtevät uuteen kiekkokauteen uunituoreen päävalmentaja Antti Pennasen johdolla. EHT-kausi käynnistyy tuttuun tapaan marraskuussa Karjala-turnauksella. Joulukuussa pelataan Sveitsin EHT-turnaus.

TV5 ja Max marraskuu ja joulukuu

Naisten EHT-kiertue

Naisleijonat pelaavat syksyn mittaan kolme EHT-turnausta. Elokuussa kausi alkaa Sveitsistä, marraskuussa pelataan Ruotsissa ja joulukuussa Suomessa.

TV5 ja Max elokuu, marraskuu ja joulukuu

Vilkas snooker-syksy

Snooker-maailma avautui vihdoin viime kaudella myös Kiinan osalta, kun ensimmäiset koronan jälkeiset turnaukset pelattiin. Syksyllä luvassa on useampia turnauksia Aasiassa ja lisäksi mm. legendaarinen UK Championship 23.11.–1.12. ja räjähtävä Shoot Out 4.–7.12. Snooker-turnaukset näkyvät kattavasti Maxilla, ratkaisupelejä on tarjolla kuukausittain myös Kutosella.

Tenniksen US Open

Kauden neljäs ja viimeinen Grand Slam -turnaus pelataan elo–syyskuussa New Yorkissa. Kaikki turnauksen ottelut näkyy Maxilla, kaksinpelien finaalit myös TV5:lla.

TV5 ja Max 26.8.–8.9.

PGA Golf: FedEx Playoffs

Golfin PGA-kausi huipentuu elokuussa. St. Jude 15.–18.8., BMW Chanpionship 22.–25.8. ja TOUR Championship 29.8.–1.9. keräävät viheriöille lajin ehdottomat huippupelaajat. Turnauksia seurataan kattavasti Maxilla, St. Juden ratkaisut nähdään myös TV5:lla.

TV5 ja Max elokuu

Pyöräilyn Espanjan ympäriajo

Kauden viimeinen suuri ympäriajo, La Vuelta, pyöritetään syksyn aluksi. Tällä kertaa kisa starttaa Portugalin Lissabonista ja päättyy Madridiin.

Max 17.8.–18.9.

Yhteyshenkilöt

Pauliina Harno

PR Manager, Warner Bros. Discovery / HBO Max Finland