Wimbledonin tennisturnaus kokonaisuudessaan Max-palvelussa ja ratkaisuhetket TV5:lla

26 kesäkuuta 2024 - Viimeksi päivitetty 17 heinäkuuta 2024

Vuoden perinteikkäin tenniksen grand slam -turnaus, Wimbledon, pelataan tutusti heinäkuussa. Turnauksen jokainen ottelu on katsottavissa Maxilla.

Vihreät nurmikentät, pelaajien valkoiset asut ja katsojien mansikat kermalla ovat varma merkki siitä, että Wimbledon voi alkaa. Maailman arvostetuin ja vanhin tennisturnaus on vuoden ainoa ruohoalustalla pelattava grand slam -turnaus.

Max-suoratoistopalvelu ja Eurosportin kanavat seuraavat herkeämättä Wimbledonin otteluita suorina lähetyksinä. Kaikki turnauksen ottelut ovat katsottavissa suorana ja tallenteina Maxilla. Vapaasti katsottava TV5 näyttää ratkaisuviikolla joka päivä yhden otteluista suorana lähetyksenä.

Warner Bros. Discoveryn tutut tennisäänet Wimbledonissa ovat selostajat Arne Six, Arno Seiro, Henry Järvinen ja Aki Kauppinen sekä asiantuntijana Jarkko Nieminen.

Miesten puolella hallitseva Wimbledon-mestari on Espanjan Carlos Alcaraz, joka voitti myös viimeisimmän gran slam -turnauksen, Ranskan avoimet, kesäkuussa. Naisten puolella vuosi sitten paras oli Tshekin Marketa Vondrousova.

Suomalaisittain katseet kohdistuvat parasta virettään vielä tavoittelevaan Emil Ruusuvuoreen, joka on mukana miesten pääsarjassa neljättä kertaa urallaan. Otto Virtanen hakee paikkaa pääsarjassa karsintojen kautta ja Harri Heliövaara osallistuu nelinpeliin brittiparinsa Henry Pattenin kanssa.

Wimbledonin tennisturnaus TV5:lla
Ma 8.7. klo 15.30, 4. kierroksen ottelu
Ti 9.7. klo 15.00, puolivälierä
Ke 10.7. klo 15.00, puolivälierä
To 11.7. klo 15.00, naisten välierä
Pe 12.7. klo 15.00, miesten välierä
La 13.7. klo 16.00, naisten loppuottelu
Su 14.7. klo 16.00, miesten loppuottelu

Wimbledonin tennisturnaus
Max, TV5 ja Eurosportin kanavat 1.-14.7.

Yhteyshenkilöt

Pauliina Harno

PR Manager, Warner Bros. Discovery / HBO Max Finland